Karácsonyi dekoráció

Winter Wonderland

posted in Blog

Winter Wonderland

Idén minket bízott meg az Ericsson ház, hogy elkészítsük karácsonyi iroda dekorációjukat. Mivel az Ericsson ház belsőépítészete rendkívül letisztult és modern mi is arra törekedtünk, hogy ez a dekoráció a lehető legjobban idomuljon a belső terek hangulatához. Néhány támpontot kaptunk csak, az egyik kérés az volt, hogy legyen valami kis játék a dekorációban. Így körvonalazódott is az alábbi ötlet, hogy készítsünk egy gyönyörű „Winter Wonderland-et”, ami egyfajta fotó háttérként funkcionál és biztassuk a dolgozókat egy kis játékra.

Karácsonyi dekoráció

Az elképzelés az volt, hogy egy nagyon fagyos, letisztult, hóval borított, fehér tájat rendezzünk be, hangulatos Karácsony fákkal és mindenféle kellékkel, ami egy téli mókázáshoz szükséges lehet. A részvevők egy belsőleg elérhető oldalra tudták feltölteni az egymásról készített fényképeket, amire azután szavazni lehetett. A legtöbb szavazatot kapott kép tulajdonosait pedig a cég megajándékozta. Az iroda dekoráció másik része volt az emeleti étkezők díszítése.

Karácsonyi dekoráció

Itt minden emeleten az asztalokra egy csodás téli terrárium került, ami szintén a Winter Wonderland tematikájában lett elkészítve. A hatalmas üvegburák alá egy igazi kis téli, havas csodavilág került, melyet a karácsonyi hangulat fokozása érdekében fenyővel és meleg fényű izzósorokkal díszítettünk. A dekorációnak lent a közös aula térben és a kis irodai étkezőkben is nagy sikere volt.