White Floral Shop – szárazvirágos alkotások

11 éve foglalkozom esküvői dekorációk készítésével, amióta létrehoztam saját vállalkozásomat a White Wedding Decort. Idén eljött az idő a White Wedding életében, hogy új kihívások elé nézzen, ezért elhatároztam, hogy elindítjuk webshopunkat. Remélem, hogy tudunk majd nektek olyan termékekkel szolgálni, amik egyedülállóak ezen a területen. A White Floral Shop szárazvirágokból készült termékeket kínál nektek. Miért szárazvirág? Az utóbbi időben egyre jobban törekszem a magánéletemben és a munkám során is odafigyelni a környezetvédelemre. Az esküvői dekorációk terén is keresem azokat az eszközöket, megoldásokat amivel a lehető legkevesebb szemetet termeljük és fontosnak tartom, hogy újrahasznosítható kellékekkel dolgozzak. A szárazvirágok ebben segítenek nekünk, …

Papírkellékek a rendezvényeken

Sokan nem is gondolnak rá csak az utolsó pillanatban, hogy egy adott rendezvény dekorációnak bizony nem csak a virágdekoráció a része. Nagyon fontos kellékei ezeknek a dekorációknak a papírkellékek, melyeknek nem csak dekoratív, de funkcionális jellegük is van.

Karácsonyi dekoráció

Winter Wonderland

Idén minket bízott meg az Ericsson ház, hogy elkészítsük karácsonyi iroda dekorációjukat. Így körvonalazódott is az alábbi ötlet, hogy készítsünk egy gyönyörű „Winter Wonderland-et”, ami egyfajta fotó háttérként funkcionál és bíztassuk a dolgozókat egy kis játékra.

Karácsonyi céges rendezvények

A karácsony ünnepe a cégek életében is egy olyan ünnep, aminek keretében a munkaadók szeretik megköszönni dolgozóiknak az egész éves munkájukat és elhivatottságukat. Általában ezt egy kellemes helyen eltöltött vacsorával szokták megünnepelni kibérelve egy hotel vagy egy rendezvényterem kisebb-nagyobb helyiségét.

A Karácsony színei

A Karácsony ünnepéhez kapcsolódik néhány olyan alapszín, amitől ugyan el lehet térni a trendeket követve évről évre, de érdemes ezeket a színeket mindig figyelembe venni egy dekoráció elkészítése során. Nem szükséges ezen színek mindegyikéhez feltétlenül ragaszkodni, de ne felejtsük el, hogy az ünnepek körül kialakult meghatározó dekoráció színek egyben szimbolizálják is az adott ünnepet. Például a fenyő zöld az a szín, ami minden embernek a „Karácsonyt szimbolizálja”. Ezenkívül a vörösek, bordók és arany csillogás, a meleg fények, amik megteremtik azt a meghitt hangulatot, amiről a Karácsony szól. De honnan is erednek ezek az alap-színek? Sok történész úgy gondolja, hogy a …