Papírkellékek a rendezvényeken

posted in Ajánlók, leírások

Papírkellékek a rendezvényeken

Sokan nem is gondolnak rá csak az utolsó pillanatban, hogy egy adott rendezvény dekorációnak nem csak a virágdekoráció a része. Nagyon fontos kellékei ezeknek a dekorációknak a papírkellékek, melyeknek nem csak dekoratív, de funkcionális jellegük is van. Hiszen egy asztal dekorációnak, terítéknek elengedhetetlen része például a menükártya és itallap. A vendégek zavartalan leültetéséhez pedig szükségszerű az ültetési rend és ültető kártyák. Ezeknek a papírkellékeknek pedig olyan egységes arculatban érdemes elkészülnie, hogy az a lehető legjobban illeszkedjen a dekoráció többi eleméhez.

Papír kellékek

Nézzük meg pontosabban milyen papírkellékek szükségesek egy adott céges rendezvény lebonyolításánál

Céges karácsonyi vacsora, születésnapi, jubileumi party, bál vagy farsangi rendezvények. Ezeknél a rendezvényeknél elengedhetetlen a nagy számú vendégkör zavartalan leültetése, amely egy precíz ültetési renddel valósulhat meg. Ezenkívül szükség lehet az asztalokon a korábban már említett menü és itallapokra. Szükség lehet még egyéb kiírásokra a különböző helyszíneken: recepció/vendégfogadás, gyülekező, vagy a vacsora helyszíne, játékhelyszín (pl.: fotósarok) bárok (desszertbár, koktélbár). Szóba jöhetnek még egyedi ajándékok a vendégeknek, amit szintén megoldhatunk az egységes arculat csomagolásában.

Papír kellékek

Születésnapi, babaváró, vagy éppen eljegyzési, lány és legénybúcsú party dekorációk

Az ilyen jellegű rendezvényeknél számos lehetőség van a papírkellékek széles skálájának felhasználására. A vendégek nagy örömére általában mindig berendezünk süti, vagy egyéb édességes asztalokat, bárokat, készítünk személyre szóló kis ajándékokat, amikhez elengedhetetlen egy jó arculat és az ennek gondolatiságában elkészült papírkollekció. Például egy desszertasztal berendezésénél szükség van süti beszúrókra, feliratokra, kínáló-biztató szövegekre.

papirkellekek

Idei papírkollekcióinkat szeretném bemutatni pár kép erejéig. Természetesen bármilyen igénynek megfelelően tudunk új arculatot tervezni egy adott rendezvény tematikájához igazodva.

Fotó: Török-Bognár Renáta; Papírkellék: Szentgyörgyi Tünde